Welkom op de media- en nieuwspagina van 2017

 • Gevonden-verloren spoorde al ruim 250 verloren voorwerpen op

  Gevonden-verloren spoorde al ruim 250 verloren voorwerpen op

  Of het nu een trouwring, sleutelbos of telefoon is: als het verloren is en emotionele waarde heeft, probeert Martin het voor je terug te vinden. Vandaag gaat hij op zoek naar de 250e verloren voorwerp. "De reactie van mensen als je hun trouwring terugvindt geeft zo'n goed gevoel."
 • Spijkenisser vindt ring terug in Herengracht

  Spijkenisser vindt ring terug in Herengracht

  Spijkenisser Martin van Hees heeft de Amsterdamse Marte dolgelukkig gemaakt. Hij heeft haar gouden ring opgedoken die zij bij het weggooien van een appel per ongeluk de Herengracht in haar woonplaats ingooide. Die ring had de vrouw gekregen van haar moeder.
 • Ringmaster Martin van Hees vanavond bij RTL Summer Night

  Ringmaster Martin van Hees vanavond bij RTL Summer Night

  Een trouwring terugvinden voor een terminaal persoon, een emotionelere zoektocht kun je je niet voorstellen. Martin verteld het verhaal over hem en zijn vrijwilligers groep aan tafel bij RTL Summernight.
 • Verloren trouwring paal 33 teruggevonden

  Verloren trouwring paal 33 teruggevonden

  Blijdschap en grote opluchting afgelopen weekend bij Michel de Wit die begin juli bij paal 33 zijn trouwring verloor. Richard Ober van Gevonden-Verloren.nl wist de ring terug te vinden in het zand. Gevonden-Verloren.nl is een groep vrijwilligers die met metaaldetectors verloren spullen van anderen terug zoeken.
 • Terminale Bovenkarspeler krijgt ring terug: ’Dat is een teken’

  Terminale Bovenkarspeler krijgt ring terug: ’Dat is een teken’

  Marco Timmers (41) voelde de trouwring van zijn vingers glijden, toen hij maandagmiddag op het Scheveningse strand met zijn dochter Dominique (12) schelpen ging zoeken. De chemokuren, die de kanker moeten bestrijden die zijn lichaam sloopt, hadden zijn vingers dunner gemaakt.
 • Goedzak vindt trouwring van zieke man terug in zand: 'Het geeft een kick'

  Goedzak vindt trouwring van zieke man terug in zand: 'Het geeft een kick'

  Het was zoeken naar een speld in een hooiberg, maar het is Martin van Hees en Sander van der Linden uit Spijkenisse mooi gelukt: met zijn metaaldetector kreeg hij vannacht de trouwring van een terminaal zieke man uit Bovenkarspel boven water. Die raakte verloren in het Scheveningse zand.
 • Trouwring boven water

  Trouwring boven water

  Ruim anderhalf jaar geleden verloor Maarten Ripping zijn trouwring na een ongelukkige worp richting het water. Na wat klussen in de tuin bleef er afval aan zijn handen kleven en met flinke kracht schudde hij dit richting het water. De luide plons deed hem beseffen dat het niet alleen het afval was wat in het water terecht was gekomen.