Welkom op de media- en nieuwspagina van 2018

 • Ring met emotionele waarde teruggevonden door vrijwillige duikers

  Ring met emotionele waarde teruggevonden door vrijwillige duikers

  Een prachtig verhaal! Duikers van de 'Gevonden-Verloren' groep hielpen een wanhopige Cliff aan de ring van zijn overleden broer. Zie video!!
 • EEUWIGE TROUW BEZEGELD MET DUIKERS EN NATTE TROUWRINGEN

  EEUWIGE TROUW BEZEGELD MET DUIKERS EN NATTE TROUWRINGEN

  Bleiswijk – De dag was lang voorbereid en eindelijk was het zover. Op vrijdag 18 mei zouden Peter Jansen en Yvonne van Eijk uit Bergschenhoek elkaar het ja-woord geven. Als feestlocatie was gekozen voor De Retraiterie langs De Rotte. Het was zo ver, en daar vielen beide ringen het water in! (video is een must see)!!
 • Weer trouwring gevonden in Pijnacker

  Weer trouwring gevonden in Pijnacker

  Riet (70) verloor afgelopen donderdag haar trouwring. Dat gebeurde toen ze aan het schoonmaken was op het balkon van haar flatje aan De Gouwe in Pijnacker. Tijdens het poetsen van de balustrade schoot de ring van de vinger en kwam in de eronder aanwezige bosschage terecht.
 • Verloren trouwring Marscha weer boven water

  Verloren trouwring Marscha weer boven water

  De ring viel afgelopen zondag geleden pardoes in het water aan de Bosmuiszoom. "Ik was de eendjes aan het voeren, maar er vloog meer het water in dan alleen brood", zegt ze lachend. Donderdag ging het duikteam te water. "Geweldig", zegt Marscha. "Ze zijn meteen in actie gekomen! Binnen een uurtje was de ring gevonden."
 • Duikers vinden verloren trouwring in de sloot

  Duikers vinden verloren trouwring in de sloot

  Elke dag staat de Rijswijkse Elly de eendjes te voeren. Die zwemmen in de sloot langs de tuin van Elle en Wouter Rapati. Alleen van het weekend ging er wat mis. Met het gooien van stukjes brood schuift de trouwring van haar vinger. “Mijn wit gouden ring met diamanten verdwijnt in het water”, vertelt Lenie. “
 • Constant vond al veel verloren ringen terug met zijn metaaldetector

  Constant vond al veel verloren ringen terug met zijn metaaldetector

  Constant Zonneveld uit Voorburg heeft een wel heel bijzondere hobby. Wekelijks gaat hij op pad met zijn metaaldetector om te 'zoeken'. Dit doet hij zelfstandig maar ook in opdracht van Gevonden-Verloren, waar hij laatst een eigenaar heeft herenigd met zijn trouwring.
 • Mensen verliezen in zomer massa’s ringen en sieraden.

  Mensen verliezen in zomer massa’s ringen en sieraden.

  Metaaldetectoristen krijgen soms wel tien oproepen per dag Geert Van Hoof uit Pulle en Danny Kleeren uit Rijkevorsel zijn sinds kort aangesloten bij het ­vrijwilligersnetwerk ­gevonden-verloren.nl, een metaaldetector-service om verloren voorwerpen op te sporen.
 • Duikers vinden verloren ring overleden Johnny Mosterd terug

  Duikers vinden verloren ring overleden Johnny Mosterd terug

  De duikers van de groep 'Gevonden-Verloren' hebben dit weekend de ring van de overleden Johnny Mosterd teruggevonden in het water van de Nieuwe Meer. 'Een schitterende zoekopdracht die we niet snel gaan vergeten', zegt Martin van Hees.
 • Niet zomaar een diamanten ring die werd terug gevonden!

  Niet zomaar een diamanten ring die werd terug gevonden!

  Vrijwilligers van Gevonden/Verloren hebben afgelopen zaterdag 2 juni in Waardhuizen een trouwring uit de sloot opgedoken. En niet zomaar één. Het betrof een diamanten trouwring. Met een speciaal apparaat is het gelukt om de ring in het troebele water te vinden.
 • ‘Ringenduiker’ Martin van Hees redde de mooiste dag van hun leven.

  ‘Ringenduiker’ Martin van Hees redde de mooiste dag van hun leven.

  Duiker redt trouwringen uit het water 19 mei 2018 Een bruidspaar uit Bergschenhoek liet gisteren de trouwringen in de Rotte meren vallen. ‘Ringenduiker’ Martin van Hees en collega Ed Slats redde de mooiste dag van hun leven. Samen met de vrijwilligers van gevonden-verloren helpen ze jaarlijkse vele mensen.
 • Metaaldetector-service: "Mensen verliezen massa’s sieraden in het water"

  Metaaldetector-service: "Mensen verliezen massa’s sieraden in het water"

  Geert Van Hoof uit Pulle en Danny Kleeren uit Rijkevorsel zijn sinds kort aangesloten bij het vrijwilligersnetwerk gevonden-verloren.nl, een metaaldetector-service om verloren voorwerpen op te sporen. Meer weten bezoek de website "een echte aanrader"
 • AD- Belofte maakt schuld!

  AD- Belofte maakt schuld!

  Ringenzoeker Martin van Hees uit Spijkenisse is in zijn blootje de Amsterdamse gracht ingesprongen. Daarmee deed hij wat hij tijdens een weddenschap aan zijn collega’s had beloofd. Binnen een korte tijd 100 ringen terug bij de rechtmatige eigenaars dan spring ik bij de 100e ring in mijn blootje het water in. En Martin is een man van zijn woord!
 • AD- trouwring terminale man optijd gevonden!

  AD- trouwring terminale man optijd gevonden!

  Het was zoeken naar een speld in een hooiberg, maar het is Martin van Hees en Sander van der Linden uit Spijkenisse gelukt: met hun metaaldetectors vonden ze in het Scheveningse zand de trouwring van een terminaal zieke man terug. De Vrijwilligers van gevonden-verloren.nl helpen jaarlijks honderden mensen uit de zorgen.