Welkom op de media- en nieuwspagina van 2021

 • Mannen met metaaldetectors ‘redden huwelijk’: Annemieke (32) dolblij dat haar trouwring is gevonden.

  Mannen met metaaldetectors ‘redden huwelijk’: Annemieke (32) dolblij dat haar trouwring is gevonden.

  Voorzorgsmaatregelen had ze zeker genomen. Toen Annemieke (32) uit Gouda vorig weekend naar het strand in ’s-Gravenzande ging, besloot ze haar ringen veilig op te bergen. Eenmaal thuis ontdekte ze tot haar schrik dat de sieraden zoek waren. Mannen met metaaldetectors wisten het dierbare bezit donderdag op de uitgestrekte zandvlakte terug te vinden.
 • Stichting Gevonden-verloren: “De emotionele waarde kun je niet uitkeren”

  Stichting Gevonden-verloren: “De emotionele waarde kun je niet uitkeren”

  In 2019 richt Van Hees de stichting Gevonden-verloren op en inmiddels ‘werken’ er 45 vrijwilligers, waaronder de nodige duikers die min of meer tegen kostprijs hun diensten aanbieden. “Gisteren hebben er nog drie duikers urenlang op de bodem van een zwemplas in Utrecht gelegen. Een meisje.....
 • Mysterie opgelost: dit deden deze duikers in het Spaarne (supertof!)

  Mysterie opgelost: dit deden deze duikers in het Spaarne (supertof!)

  Misschien heb jij ze ook gezien van de week: duikers in het Spaarne. Een beeld dat je niet vaak ziet in Haarlem en waarbij je misschien gelijk denkt dat er iets ergs aan de hand is. Geen zorgen: het bleek om stichting gevonden-verloren te gaan, die bezittingen zoals trouwringen voor mensen terug proberen te vinden. Wat een gaaf initiatief!
 • De vriendenloterij steunt gevonden-verloren, steunt u ons?

  De vriendenloterij steunt gevonden-verloren, steunt u ons?

  Sinds 23 maart 2021 is Stichting Gevonden-verloren door de Vriendenloterij als goed doel opgenomen in hun partnerships. Wat betekent dit? Van ieder deelnemend lot in de loterij gaat een aanzienlijk deel van het inleggeld naar goede doelen. Stichting Gevonden-verloren is hier een voorbeeld van. Zoals u weet helpen wij dierbaar verloren sieraden op te sporen met onze groep vrijwilligers. Om ook in de toekomst mensen te kunnen helpen op een professionele en veilige manier en met goed materieel, zijn sponsoren hard nodig. Steun ons! Hoe kunt u dat doen?
 • Ring kwijt in zand Aa-strand.

  Ring kwijt in zand Aa-strand.

  Even lekker wandelen langs het Noord Aa en dan ontdekken dat je ring gevallen is. Dat overkwam Senna en zijn vriendin. De ring was nergens meer te vinden. Op Facebook ziet Ed Slats wat er gebeurd is en zoekt contact met Senna. De volgende dag start de zoekactie.
 • Ocean Reef Group helpt gevonden-verloren.

  Ocean Reef Group helpt gevonden-verloren.

  Deze geweldige samenwerking is tot stand gekomen toen Stephan van Uden de stoute schoenen aan trok en contact zocht in Amerika met de vragen of er eventueel een samenwerking mogelijk zou kunnen zijn. Al snel was daar het contact met René Huisman, Director Training & Area Sales Ocean Reef Group voor o.a. de Benelux. Het duurde niet lang en het eerste contact was daar via een zoom vergadering. Door de corona zijn samenkomsten niet mogelijk, maar bleek dit een perfect alternatief. Zaterdag 27 februari jl. was het zover en kregen we het Full Mask systeem geleverd.
 • Vrijwilligers speuren naar verloren voorwerpen: ‘90 procent kans dat we je ring vinden’

  Vrijwilligers speuren naar verloren voorwerpen: ‘90 procent kans dat we je ring vinden’

  Vaak gaat het om ringen: ze zijn in het water geplonsd tijdens het eendjes voeren of van een strandlaken gerold. De vrijwilligers van Gevonden-Verloren speuren naar allerhande geliefde voorwerpen. Opgeven is geen optie.
 • Vrijwilliger Danny, wordt geïnterviewd, en krijgt 6 pagina’s vol.

  Vrijwilliger Danny, wordt geïnterviewd, en krijgt 6 pagina’s vol.

  Danny verteld: Blad heet : De Nieuw Brug. Een driemaandelijks dorpsblad in onze gemeente. Ze zijn drie edities geleden begonnen met elke keer één iemand uit het dorp uitgebreid voor te stellen met een interview. De hoofdredacteur Marc Simons volgt mijn hobby en gevonden-verloren al lang en vindt het ook een prachtinitiatief. Vandaar dat ze mij ook vroegen om hierover eens een stuk tekst te schrijven. Ik ben blij.....
 • Ouderkerk aan de Amstel 2 ringen teruggevonden

  Ouderkerk aan de Amstel 2 ringen teruggevonden

  “Vrijdag 15 januari 2021….a day to remember. Martin en Stephan gaan onderweg naar Ouderkerk aan de Amstel op zoek naar twee trouwringen. Tessa heeft twee dagen eerder bevestigd dat het goed uitkomt dat we wilden zoeken naar de ringen, die haar moeder was verloren in de sloot achter het huis. Onze komst zouden we geheim houden. Moeders was immers ook jarig vrijdag. Een extra verrassing dus. Collega Aïda was op de hoogte van onze planning en zou ook aansluiten. Ze had nog mooie goodies voor de heren. https://www.gevonden-verloren.nl/trouwring/geluk-is-met-gevonden-verloren/