Nog geen reacties

Wat een ongelooflijk geluk!

Wat een ongelooflijk geluk!

Wat zijn wij blij dat jullie van gevonden-verloren bestaan! En dat een dierbare ring weer in ons bezit is.

Vrijdagavond zijn wij in Bergen bij Jos den Broeder en zijn vrouw Mieke thuis hartelijk ontvangen.

De zilveren ring van mijn dochter Marly is na bijna vier jaar voor altijd verloren gewaand, weer terug bovenwater.@@

Marly kreeg de ring van haar tante voor haar 16de verjaardag. Haar oudtante had de ring zelf gekocht in Griekenland toen ze jong was en droeg de ring al vijftig jaar. Marly was zo blij met de emotionele waarde van de ring. Want de tante had vaak op hun gepast en zoveel leuke dingen met hun gedaan altijd.

Een jaar later tijdens Corona verloor Marly de ring in zee. Ontroostbaar was ze. Ze voelde zich zo schuldig.. en er was ook geen ring te koop die er ook maar enigszins op leek. De tante hebben we het nooit durven te vertellen.

Oproepen op Facebook en gevonden voorwerpen sites leverden niets op.

Wat een ongelooflijk geluk dat ik die duiker sprak.

Tot dat ik (haar moeder) een keer aan de kant van Het Nieuwe Meer in Amsterdam stond te kijken hoe een duiker een trouwring opdook. De duiker dook de ring op en ik dacht aan onze ring. Van deze duiker kreeg ik het kaartje van stichting gevonden-verloren.nl
De duiker vertelde over de vele vrijwilligers met metaaldetectoren die zoveel (terug) vinden en hij zei probeer het gewoon eens, er wordt veel bewaard door zoekers en je weet maar nooit.

 

Wat een ongelooflijk geluk!

Omdat we goede foto’s hadden van de ring en omdat mijn dochter vorige week zei dat ze voor haar 21ste verjaardag het liefst een kopie van de ring wou… dacht ik, ik ga nu bellen met gevonden-verloren …

En toen…,ging het zo ongelooflijk snel!!! Richard Ober en Stephan van Uden, vrijwilligers van de stichting Gevonden-verloren gingen er achter aan, posten een bericht over de ring met een foto.

Via Jim Arentsz ging de foto naar Jos den Broeder in Bergen die de ring met zijn metaaldetector vond op 12 juli ‘s avonds aan het strand van Bergen aan Zee. Zes weken na de dag dat Marly de ring verloor op 21 mei 2020. De ring lag al bijna vier jaar bij hem in een kastje samen met heel veel andere verloren ringetjes.

Wij willen jullie allen nogmaals hartelijk danken. Het was al en is nu helemaal een ring met een verhaal. Een verhaal van mensen die zoeken en vinden. Prachtig.

Marly en Ine

Op weg naar een nieuw avontuur.

Prachtige, emotionele opdrachten uitvoeren met onze mooie stichting.

Hier doen wij het als stichting voor!!

Help ons mee en deel onze berichten!
Via deze link heeft u alle sociale mediakanalen in 1 x bij de hand:

Volg ons op YoutubeInstagram en Facebook

stichting gevonden-verloren

“Onze passie, uw geluk”.