Lees hieronder de blogs van Aïda

 • Gouden zegelring weer opgedoken in Wolvega.

  Gouden zegelring weer opgedoken in Wolvega.

  Gouden zegelring weer opgedoken in Wolvega. Op 15-07-2022 kwam via de site van gevonden verloren een melding binnen van een gouden zegelring. Deze zegelring was verloren in het water naast de boot van een klein haventje in Wolvega. S’avonds kreeg ik, Jan Willem, een bericht van Fabio of ik zin...
 • Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers 25 september is het eindelijk zover. De vrijwilligers samenkomst-dag van gevonden-verloren. Een dag waarop we gezellig met elkaar dingen bespreken, verhalen ophalen, zoeken en eten. Het opbouwen begon geweldig… In het kader van integriteit zullen we niet zeggen wie de hoekstukken van de tent was vergeten.....
 • Gevonden-verloren de meeting opzoek naar …….

  Gevonden-verloren de meeting opzoek naar …….

  Voor we gaan zoeken verteld de eigenaar een verhaal dat zijn dochter jaren geleden een doosje met muntjes en andere inhoud is verloren ergens in de Fruitgaard. Ik trap er met open ogen in. Dit bleek een vooropgezet plan om mij te laten geloven te zoeken naar een doosje met inhoud.
 • Geluk is met…… Gevonden-verloren

  Geluk is met…… Gevonden-verloren

  “Vrijdag 15 januari 2021….a day to remember. Martin en Stephan gaan onderweg naar Ouderkerk aan de Amstel op zoek naar twee trouwringen. Tessa heeft twee dagen eerder bevestigd dat het goed uitkomt dat we wilden zoeken naar de ringen, die haar moeder was verloren in de sloot achter het huis. Mevrouw had in haar tuin gewerkt en spoelde haar handen af in de nabij gelegen sloot achter haar huis. Bij het wapperen van haar handen om het water af te schudden vlogen haar eigen trouwring en die van haar vader (erfstuk) van haar ringvinger. Beide zag ze met een boog in de sloot verdwijnen. Onze komst zouden we geheim houden. Moeders was immers ook jarig vrijdag. Een extra verrassing dus. Collega Aïda was op de hoogte van onze planning en zou ook aansluiten. Ze had nog mooie goodies voor de heren. Terwijl we aan het zoeken zijn ontvangen we bericht van Martijn Hendriks. “Waar zijn jullie? Ik kom er ook aan”. Voor hem is het 20 minuutjes reistijd, supergaaf, de lunch is geregeld met zijn komst dat weten we inmiddels. Heerlijke rookworsten en warme chocolademelk. Ook het gezin waar we voor zoeken verzorgt ons heel goed.
 • Gouden amulet te water Help!!

  Gouden amulet te water Help!!

  Hallo, ik heb net via het contactformulier een bericht gestuurd. Ik ben net mijn amulet van zilver en goudlaag verloren in het water in het streekbos (bovenkarspel) onder een drijvend houtenvlot. Is het mogelijk deze nog te vinden? Met vriendelijke groet, Naomi. De diepte is ongeveer Maximaal 1 meter.
 • Aïda vind ring terug binnen 30 minuten na melding

  Aïda vind ring terug binnen 30 minuten na melding

  Heerlijk middagje met de metaaldetector eruit geweest samen met mijn vriendin de boerin gewoon omdat het kan. Na een geslaagde sessie moe maar voldaan naar huis. Zit net aan de koffie : Telefoon van een andere vriendin, met de vraag of ik iemand kan helpen. Natuurlijk kan dat roept u maar, ring verloren in het Kuinrebos. Telefonisch contact gehad en direct op pad.
 • Noordwolde daar hebben we mensen heel dichtbij!

  Noordwolde daar hebben we mensen heel dichtbij!

  2 juni zie een berichtje ringen verloren bij Noordwolde, is al wat laat maar beter nu dan morgen , is vlak bij ons dus in de auto ernaar toe. Richard was ook net aangekomen. Zie ik de onfortuinlijke dame en zeg he ik ken jullie, blijken het dorpsgenoten te zijn. Al kletsend naar de onheilsplek Jurrian en Richard gaan te water samen met Rick die wist ongeveer waar de ringen verloren waren (het was inmiddels na 22.00 uur. De heren hebben doorgezocht tot 24.00 uur maar helaas zonder succes.
 • Emotioneel verlies, word mooie vondst bij MANEGE BELVEDÈRE !

  Emotioneel verlies, word mooie vondst bij MANEGE BELVEDÈRE !

  Hallo, Afgelopen donderdag is onze dochter van 9 jaar (over 2 dagen 10 jr) haar gouden ringetje verloren. Ze was er zo trots op omdat deze van haar moeder (mij) is geweest. Het ringetje hebben haar Opa en Oma aan haar moeder(mij) gegeven toen ze een tiener was. Ze zat op een pony van Manege Belvedère in Nunspeet in de binnen bak.
 • Gevonden-verloren vind wederom binnen 24 uur trouwring terug in Wellerwaard.

  Gevonden-verloren vind wederom binnen 24 uur trouwring terug in Wellerwaard.

  Vandaag Gezellig met Jan-Pieter en Jurrian op pad, trouwring verloren in de Wellerwaard bij Emmeloord. Rond 10.00 uur afgesproken allen aanwezig, op naar het water. Na enige uitleg begonnen met zoeken op de aangewezen plek. Jan-Pieter liep banen en ik kriskraste er wat bij langs, ik moest een beetje uit de buurt blijven, want onze metaaldetectoren stoorden een beetje op elkaar.
 • Aida vindt trouwring in 3 seconden nieuw record.

  Aida vindt trouwring in 3 seconden nieuw record.

  Stadspark Winschoten in de nacht verloren tijdens het wegslaan van een beest ( in de nacht, in het donker en er zoemt iets langs je hoofd ) iedereen overkomt dat wel eens en de meest onfortuinlijke mensen verliezen daarbij een ring of iets anders, dit keer een speciaal ontworpen trouwring met zeer emotionele en sentimentele waarde.
 • Twee telefoons te water na wat indrinken!

  Twee telefoons te water na wat indrinken!

  Beste, Tijdens het koningsnacht heb ik 100 meter gelopen en over een hek heen geklommen. Ik had 2 telefoons in mijn kontzak, alleen met een drankje op ben ik dus beide telefoons in die 100 meter kwijt geraakt. Ik heb al overal gezocht, alleen kan het zijn dat de telefoons in de sloot zijn gevallen. Kunnen jullie mij alsjeblieft helpen?
 • Aïda vind trouwring terug binnen 2 minuten!

  Aïda vind trouwring terug binnen 2 minuten!

  Eindelijk na maanden met het gezin aan het ontbijt, mijn telefoon pingeld ik negeer het want wij zijn aan het ontbijten. (mogen de kinderen immers ook niet tijdens het eten) maar toch dat rare gevoel in mijn buik. Na het eten kijk op mijn telefoon en ja hoor zoekopdracht in IJhorst vlak bij denk ik maar er zou al iemand anders heen gaan. Toch gemeld dat ik kan gezellig met 2 of 3 mensen zoeken naar de ring vanmiddag.
 • Trouwring verloren in Friesland, maar teruggevonden binnen 5 minuten

  Trouwring verloren in Friesland, maar teruggevonden binnen 5 minuten

  De telefoon gaat, een dame aan de telefoon. Help ik ben mijn trouwring zojuist verloren met het opruimen van bladeren. Na wat gegevens gevraagd te hebben bellen we met Mike onze nieuwste aanwinst van Gevonden-verloren. Deze is al op pad met zijn vaste zoekmaatje Aïda en bedenken zich geen moment. Spullen pakken en op naar Bakkeveen.