Lees hieronder de blogs van Anke

 • Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers 25 september is het eindelijk zover. De vrijwilligers samenkomst-dag van gevonden-verloren. Een dag waarop we gezellig met elkaar dingen bespreken, verhalen ophalen, zoeken en eten. Het opbouwen begon geweldig… In het kader van integriteit zullen we niet zeggen wie de hoekstukken van de tent was vergeten.....
 • Hulsbeek leert gevonden-verloren kennen

  Hulsbeek leert gevonden-verloren kennen

  Doordat er een hittegolf is, zijn de zwem-waters goed druk, en het aantal zoekers in de omgeving zoeken daardoor ook veel verkoeling. Dus enige haast was wel geboden. Vanavond om 19.00 afgesproken, het gaat om een ixxi ring ( deze zijn zelf samen te stellen dus zeer persoonlijk ).
 • Mijn ring wil ik niet kwijt, wie kan me helpen

  Mijn ring wil ik niet kwijt, wie kan me helpen

  Vanmorgen 1 augustus 2020, werd ik ( Mieke ) gebeld door Richard, met de mededeling dat er een ring verloren is in Gronau. Toevallig stond die plek vandaag op ons programma om te bezoeken in verband met een “voorgevoel”. Gelijk aangegeven, doen we! Gaan we heen! Contact gelegd met ( Daphne ) en afgesproken op de plek “ des onheils” tezamen met Roland, Guido en Anke.
 • Team DE doet het weer, telefoon verloren in het bos.

  Team DE doet het weer, telefoon verloren in het bos.

  4 meisjes bouwden een houten hut in een bos. Een meisje wilde haar moeder en vader bellen om hen te laten weten dat de hut klaar was. Toen merkte ze dat haar mobiele telefoon was verloren. Daarna gingen 5 kinderen vader en opa op zoek en vonden de mobiele telefoon niet. De vader vond mij Guido van de groep Gevonden-verloren.nl op het internet en vroeg mij de mobiele telefoon te zoeken.
 • Team Duitsland hoefde hun detector niet eens aan te zetten.

  Team Duitsland hoefde hun detector niet eens aan te zetten.

  Wat het toeval wil… Als je een gedumpte kat graag een tweede kans wilt geven in je huis, maar wel eerst even naar de dierenarts gaat om hem na te kijken en te chippen en castreren. Dan tref je iemand die een foto laat maken van de buik van de hond, omdat hij denkt afgelopen zaterdag de trouwring van je vrouw opgegeten te hebben.
 • Gevonden-verloren de meeting opzoek naar …….

  Gevonden-verloren de meeting opzoek naar …….

  Voor we gaan zoeken verteld de eigenaar een verhaal dat zijn dochter jaren geleden een doosje met muntjes en andere inhoud is verloren ergens in de Fruitgaard. Ik trap er met open ogen in. Dit bleek een vooropgezet plan om mij te laten geloven te zoeken naar een doosje met inhoud.