Lees hieronder de blogs van Jan Pieter, Jan Pieter is lid van gevonden-verloren sinds 2018.

 • Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers 25 september is het eindelijk zover. De vrijwilligers samenkomst-dag van gevonden-verloren. Een dag waarop we gezellig met elkaar dingen bespreken, verhalen ophalen, zoeken en eten. Het opbouwen begon geweldig… In het kader van integriteit zullen we niet zeggen wie de hoekstukken van de tent was vergeten.....
 • Jan Pieter helpt in donkere tijden

  Jan Pieter helpt in donkere tijden

  Jan Pieter helpt in donkere tijden Het is wat later in de middag wanneer de telefoon gaat: Ik vond uw nummer op het internet kunt u ons helpen? Mijn man is met tuin werkzaamheden bij iemand anders zijn trouwring verloren. Hij trok zijn handschoen uit en hoorde een doffe tik.
 • Jan Pieter helpt Duitse Toerist trouwring teruggevonden

  Jan Pieter helpt Duitse Toerist trouwring teruggevonden

  De dame was haar trouwring verloren in het water en zij zou woensdag weer naar haar huis in Duitsland. De volgende dag begon de tijd te dringen dus nogmaals de vraag wie er naar Hindeloopen kon gaan voor de verloren ring. Ik even overlegd met m’n vrouw hoe laat ze thuis zou zijn omdat ik de auto nodig was om die kant op te gaan. Ze kon me nog geen duidelijkheid geven over hoe laat ze thuis zou zijn.
 • Gevonden-verloren de meeting opzoek naar …….

  Gevonden-verloren de meeting opzoek naar …….

  Voor we gaan zoeken verteld de eigenaar een verhaal dat zijn dochter jaren geleden een doosje met muntjes en andere inhoud is verloren ergens in de Fruitgaard. Ik trap er met open ogen in. Dit bleek een vooropgezet plan om mij te laten geloven te zoeken naar een doosje met inhoud.
 • Gevonden-verloren vindt binnen 24 uur trouwring terug in Wellerwaard.

  Gevonden-verloren vindt binnen 24 uur trouwring terug in Wellerwaard.

  Vandaag Gezellig met Jan-Pieter en Jurrian op pad, trouwring verloren in de Wellerwaard bij Emmeloord. Rond 10.00 uur afgesproken allen aanwezig, op naar het water. Na enige uitleg begonnen met zoeken op de aangewezen plek. Jan-Pieter liep banen en ik kriskraste er wat bij langs, ik moest een beetje uit de buurt blijven, want onze metaaldetectoren stoorden een beetje op elkaar.