Lees hieronder de blogs van Joost

 • Nee, dat is geen geluk!!

  Nee, dat is geen geluk!!

  Nee, dat is geen geluk!! Vandaag kreeg ik een telefoontje van Will dat hij begin deze week zijn horloge had verloren tijdens het werken op het land. Het bleek te gaan om een erfstuk van zijn vader waar hij erg zuinig op is. Tijdens het oogsten is het horloge tussen...
 • Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers 25 september is het eindelijk zover. De vrijwilligers samenkomst-dag van gevonden-verloren. Een dag waarop we gezellig met elkaar dingen bespreken, verhalen ophalen, zoeken en eten. Het opbouwen begon geweldig… In het kader van integriteit zullen we niet zeggen wie de hoekstukken van de tent was vergeten.....
 • L1mburg Centraal: Trouwring na 40 jaar terug door metaaldetector

  L1mburg Centraal: Trouwring na 40 jaar terug door metaaldetector

  Veertig jaar was Gonny Peters uit Velden haar trouwring kwijt. Ze werd gestoken door een bij en omdat ze bang was voor een mogelijke zwelling deed ze de ring af. Na lang zoeken verloor ze de hoop om die weer terug te vinden. Tot afgelopen weekend. Vrijwilliger Joost Pingen van Gevonden-Verloren hoorde het nieuws en deed nog een poging met zijn metaaldetector. Met succes!
 • Trouwring na 40 jaar terug door metaaldetector: 'Ik dacht er zo vaak aan terug'

  Trouwring na 40 jaar terug door metaaldetector: 'Ik dacht er zo vaak aan terug'

  Een beladen moment zaterdagochtend in een achtertuin in het Limburgse Velden: daar vond de 84-jarige Gonny Peters vanochtend haar trouwring terug die er al veertig jaar onder de grond lag. Peters stond met de tranen in haar ogen toen vrijwilligers met een metaaldetector de ring uit de aarde haalden, vertelt haar dochter Yvonne. "Ze vloog die meneer om de nek en was ontzettend blij."
 • Na veertig jaar trouwring terug: ‘Ik maakte een sprong van vreugde’

  Na veertig jaar trouwring terug: ‘Ik maakte een sprong van vreugde’

  Met hulp van een metaaldetector kwam zaterdagochtend in een tuin in Velden een trouwring weer boven die al veertig jaar onder de grond lag. Gonny Peters (84) is dolblij.
 • Trouwring terug na 40 jaar gevonden-verloren doet het gewoon

  Trouwring terug na 40 jaar gevonden-verloren doet het gewoon

  Mijn moeder van 84 is in haar eigen tuin ooit haar trouwring verloren. Dat is inmiddels meer dan 40 jaar geleden. Ze is bang dat het laten zoeken haar te veel kost (van haar AOW-tje). Laten we dat eens opvragen dan! Ze woont in Velden bij Venlo. Hebben jullie daar ook speurneuzen? Ik hoor heel graag van jullie!
 • Een eenzame zoektocht, met happy end!

  Een eenzame zoektocht, met happy end!

  Ik ben m’n trouwring verloren. Dat horen jullie natuurlijk wel vaker. Ik was van plan zelf te gaan zoeken, maar bij Detector Plaza Uden werd me verteld dat ik dit beter aan jullie kon melden. Dit omdat de slaagkans flink groter wordt. Ik ben hem verloren op camping ‘Hoeve de Maasduinen’ in Wellerlooi.
 • Gevonden-verloren de meeting opzoek naar …….

  Gevonden-verloren de meeting opzoek naar …….

  Voor we gaan zoeken verteld de eigenaar een verhaal dat zijn dochter jaren geleden een doosje met muntjes en andere inhoud is verloren ergens in de Fruitgaard. Ik trap er met open ogen in. Dit bleek een vooropgezet plan om mij te laten geloven te zoeken naar een doosje met inhoud.