Lees hieronder de blogs van Marc

 • Een avontuurlijke dag bij Poldersport de Kwakel!

  Een avontuurlijke dag bij Poldersport de Kwakel!

  Een avontuurlijke dag bij Poldersport de Kwakel! 🌊 Het was weer eens zover! Een zoektocht vol spanning en avontuur bij Poldersport de Kwakel. Met meerdere verloren items op een terrein waar sporten, spelletjes en waterpret hand in hand gaan, wisten we dat dit een dag vol verrassingen zou worden. 🔍 De uitdaging? Items terugvinden…
 • Erfstuk verloren tijdens zwemmen in duinmeertje!

  Erfstuk verloren tijdens zwemmen in duinmeertje!

  Erfstuk verloren tijdens zwemmen in duinmeertje! Het blijkt om de trouwring van Paula haar oma te gaan! Het was een warme dag en ze was lekker gaan zwemmen in het duinmeertje. En daar gebeurde het! Hij floepte zo van haar vinger en weg was hij😱 Verwoede pogingen hem terug te...
 • Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers 25 september is het eindelijk zover. De vrijwilligers samenkomst-dag van gevonden-verloren. Een dag waarop we gezellig met elkaar dingen bespreken, verhalen ophalen, zoeken en eten. Het opbouwen begon geweldig… In het kader van integriteit zullen we niet zeggen wie de hoekstukken van de tent was vergeten.....
 • Een noodkreet op Facebook

  Een noodkreet op Facebook

  Wat een mooie zonnige dag aan zee zou worden na een pittig jaar en een operatie werd gelijk na de eerste duik met mijn zoontje van bijna 4 een dag met een zwart randje. Er kwamen golven aan en ik greep hem vast, ving hem op door de golven. Ik voelde aan mijn rechterhand mijn kostbaarste bezit ( de ring die ik heb laten maken van mijn overleden moeder) van mijn vinger afglijden de zee in. Ik dacht neee neeee neeee,,,,, na een oproep te hebben gegaan via een pagina van Katwijk werd ik naar Gevonden-verloren verwezen. Op het strand heb ik gelijk gebeld. Het Komt goed, wij gaan die ring voor je vinden!
 • Een emotioneel dierbare zegelring, die moet terug komen!

  Een emotioneel dierbare zegelring, die moet terug komen!

  Een emotioneel dierbare zegelring, die moet terug komen! Een oproep voor gevonden verloren! Een visser is zijn zegelring verloren tijdens het vissen. Ik stuur Martijn via Whatsapp een bericht: Martijn deze is bij jou om de hoek! Heb jij tijd? Een snel antwoord volgt: Even nog aan het werk, maar geef maar door😉
 • Een zonnebril met emotioneel verhaal!

  Hallo ik heb jullie opgezocht via de site. Ik ben door mijn vriendin in het water gevallen van de kant van de gracht Ik had toen nog bij zonnebril op mijn hoofd. Ik wil hem echt heel graag terug en vinden omdat ik heel veel waarde aan hecht Ik heb een van mijn oma gekregen voor mijn verjaardag en die is overleden. Ik weet precies de plekken waar ik ben gevallen. Ik hoop dat jullie meer informatie kunnen geven om hem terug te vinden, want ik probeer elke keer in te springen maar het is voor mij te diep ik kan niet zoveel zien. Hebben jullie misschien een idee kinderen of kan doen want morgen kan ik een nieuwe halen maar ik wil echt heel graag die zonnebril terug.
 • Katwijk aan zee, mijn ketting met mijn trouwring in de zee verloren heeeeeelp.

  Katwijk aan zee, mijn ketting met mijn trouwring in de zee verloren heeeeeelp.

  Een bericht op Facebook. Arjan tagt ons erin, ik reageer dat ze het best direct even kan bellen. We horen het verhaal aan, en zijn er van overtuigd dat we deze klus kunnen klaren. Wat kost dat is de vraag, ik begin te lachen we zijn straks met een grote groep onderweg naar Katwijk om een ring op te zoeken. Kosten maximaal 20€ Het wordt even stil, uh ja nee is goed hoor ik.
 • Secret Portemonnee te water, een duik met een verhaal.

  Secret Portemonnee te water, een duik met een verhaal.

  Secret portemonnee te water!! Wie kan helpen? Marc en ik kunnen ons wel even naar Hellevoetsluis begeven om deze duikklus te klaren! Aangekomen de situatie bekeken. De havenmeester was al ingelicht zodat we zonder probleem de aftocht naar de bodem konden inzetten! Duikvlag werd door de zoon uitgehangen, kopje koffie werd geregeld voor Marc die in overleg met onze opdrachtgever bezig was het pijllood op de juiste plek uit te zetten!
 • Een telefoon met belangrijke sim en emotionele foto’s

  Een telefoon met belangrijke sim en emotionele foto’s

  Telefoon met belangrijke simkaart te water! Marc en ik hadden net een duikklusje in Hellevoetsluis gedaan en de volgende stond op het programma een telefoon in de haven van een camping in Brielle! We konden niet de camping op met de bus dus werden al de handjes gevuld met duikmateriaal. Ik in mijn duikpak met duikfles op mijn rug even een wandelingetje gemaakt en bij de locatie de duikvlag uitgehangen en wat duikboeien uitgezet. Ook hier was het water super helder maar was de bodem bedekt met begroeiing.
 • De paasdag leek in het water gevallen maar ……

  De paasdag leek in het water gevallen maar ……

  Wanneer er een melding binnenkomt telefoon te water in Naarden gaan de belletjes rinkelen. Naarden geld een detectie verbod binnen een zeer korte tijd krijgen via diverse wegen toch toestemming tot duiken met de metaal detector. Soms is het lastig om niet direct in de auto te stappen of het water in te springen, maar de regels zijn er voor de veiligheid en wou houden ons daar aan. Aan de mail te lezen was de nood hoog, de verbazing was dan ook groot toen we melde dat we binnen 2 uur ter plaatse zouden zijn om de telefoon op te duiken.
 • Duiken naar Zonnebril word, duiken naar trouwring!

  Duiken naar Zonnebril word, duiken naar trouwring!

  Na een duik klus in Hellevoetsluis en een in Brielle geeft Marc aan dat we er eigenlijk nog een bij moeten hebben om een hattrick te behalen. En op het moment dat hij het uitspreekt krijgen we een telefoontje van Martin met hoeveel lucht ik nog heb🤪 Opdracht dierbare zonnebril verloren in de jachthaven van Kortenhoef! Dus werd de navigatie ingesteld op Kortenhoef .
 • Tas met inhoud te water, wat nu?

  Tas met inhoud te water, wat nu?

  Klusje tas met inhoud te water! Dit klusje kreeg ik van Richard door! Contact gelegd en afgesproken dat ik eerst een zonnebril ging opduiken en dan op de terugweg de portemonnee met inhoud ging zoeken! Zo geschiedde. Op de terugweg de juiste adres gegevens gekregen. Het was een nieuwe haven bij Schellingwoude!
 • Mijn trouwring ligt langs de snelweg dat gaat zeker niet lukken?

  Mijn trouwring ligt langs de snelweg dat gaat zeker niet lukken?

  Een telefoontje komt binnen rond kwart voor tien s’ avonds. Mark belt en verteld dat tijdens het plaatsen van een bord langs de weg hij zijn ring is verloren. Eigenlijk heel fout, maar tijdens het weg pieken van zijn peuk vloog de ring van zijn vinger. Direct een bericht in de App, maar al vast staat dat mocht er niemand reageren we vanuit Spijkenisse die kant op zouden gaan. We ontvangen foto’s van de locatie.
 • Met trots stellen wij u voor aan onze nieuwe aanwinsten!

  Met trots stellen wij u voor aan onze nieuwe aanwinsten!

  Marc Engelhart was voor ons geen onbekende en vaste zoekmaat en duikbuddy van vrijwilliger Martijn Hendriks. Beide heren waren al vaker samen voor ons onderweg. Maar nu hebben we officieus omgezet naar officieel.