Lees hieronder de blogs van Martijn

 • Een avontuurlijke dag bij Poldersport de Kwakel!

  Een avontuurlijke dag bij Poldersport de Kwakel!

  Een avontuurlijke dag bij Poldersport de Kwakel! 🌊 Het was weer eens zover! Een zoektocht vol spanning en avontuur bij Poldersport de Kwakel. Met meerdere verloren items op een terrein waar sporten, spelletjes en waterpret hand in hand gaan, wisten we dat dit een dag vol verrassingen zou worden. 🔍 De uitdaging? Items terugvinden…
 • Zelf vergeefs gezocht op handen en knieën, maar dan is er toch een oplossing.

  Zelf vergeefs gezocht op handen en knieën, maar dan is er toch een oplossing.

  Zelf vergeefs gezocht op handen en knieën, maar dan is er toch een oplossing. Zaterdag 18-06-2022 komt er een aanvraag binnen: Droog Amsterdam, Witgouden ring. Hoogstwaarschijnlijk verloren tijdens insmeren. Zoekgebied 5×5 meter maximaal! Op knieën al uren door gras gegaan zelf dus kan de grond in zijn geduwd! Martijn van Gerven...
 • Trouwring verloren tijdens bal gooien met de hond.

  Trouwring verloren tijdens bal gooien met de hond.

  Trouwring verloren tijdens bal gooien met de hond. Dinsdag 14-06-2022 om 13:28 uur kwam de melding op onze app, via de planning, een aanvraag binnen. ALMERE TROUWRING VERLOREN TIJDENS BAL GOOIEN MET HOND BEATRIXPARK. DROOGZOEKEN Tijdens bal gooien met hond is trouwring afgevlogen. Beatrixpark. Afgelopen Zondag gebeurt. Is een grasveld..
 • Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers 25 september is het eindelijk zover. De vrijwilligers samenkomst-dag van gevonden-verloren. Een dag waarop we gezellig met elkaar dingen bespreken, verhalen ophalen, zoeken en eten. Het opbouwen begon geweldig… In het kader van integriteit zullen we niet zeggen wie de hoekstukken van de tent was vergeten.....
 • Martijn helpt dame in nood, die denkt voortaan 2x na

  Martijn helpt dame in nood, die denkt voortaan 2x na

  Goedenavond, Ik las op jullie website ‘gevonden-verloren’ dat jullie doen aan het opsporen naar verloren maar dierbare spullen. Nou ben ik vanmiddag de ring verloren van mijn moeder, zonder dat ze wist dat ik de ring had… Deze ring is erg dierbaar voor haar en ik vroeg me af of het mogelijk is dat jullie deze gaan zoeken. Zelf heb ik uren gezocht, maar omdat de ring is kwijtgeraakt in het gras is het moeilijk te vinden met het blote oog.
 • Trouwring van Opa verloren, van verdriet naar geluk!

  Trouwring van Opa verloren, van verdriet naar geluk!

  Zaterdagavond een melding ring verloren in Almere. 3.1 km van mijn huis. Mevrouw verloor 2 ringen toen ze een bal gooide voor De hond in de tuin. De ringen stuiterde over de vlonders en 1 ring werd op het gras gevonden. De trouwring van opa helaas niet. De volgende ochtend ga ik het meteen proberen te helpen.
 • Diamanten in Wormerveer teruggevonden door MvG.

  Diamanten in Wormerveer teruggevonden door MvG.

  Een zoekopdracht, niet omdat het moet maar omdat het kan. De vriendin/ verloofde van Orlando had de ring weggegooid in de bosjes achter hun huis (na onenigheid). Ze hadden de hele avond gezocht maar niet kunnen vinden. Contact gemaakt met gevonden-verloren.nl. Ik wilde dit klusje klaren!
 • Trouwring verloren in Nederland en wat nu?

  Trouwring verloren in Nederland en wat nu?

  hi guys I need your urgent help. Have lost my wedding ring in park while playing today. Tried to find it but could no due to thick grass. Here are the coordinates so could you help and by when? 52°17’42.7″N 4°51’48.6″E Met grote ogen keek hij me aan…ik knikte ..i have got him. Emotioneel pakte hij de ring aan.
 • Verloren IPhone weer terecht na te zijn verloren op ZeeZout festival

  Verloren IPhone weer terecht na te zijn verloren op ZeeZout festival

  Het terrein was afgesloten voor schoonmaak en alle rand werkzaamheden. Vervelend maar ook een goed teken, hierdoor was de kans groot aanwezig dat de telefoon er nog moest liggen. Met de metaaldetector het terrein op zodra het toegankelijk was om Ellen te kunnen helpen. Een aantal dagen later stuurt Martijn een bericht ik denk dat we hem hebben, welk hoesje zat er om de iPhone heen? MARTIJN VAN GERVEN DE MAN MET EEN (GEVONDEN) POEZEN TELEFOON
 • Zo mooi hoe het soms gaat!

  Zo mooi hoe het soms gaat!

  We kregen een opdracht binnen dat iemand zijn trouwring verloren was in de tuin. Ronald en ik (Martijn van Gerven) konden dezelfde avond nog de mensen helpen. Daar aangekomen was het een flinke tuin ….voor en achter het huis. Na anderhalf uur in de voortuin probeerden we de achter tuin. Na een half uur ging Martijn het grindpad proberen want meneer had daar iets geschilderd. En verrek daar lag de ring …Martijn waarschuwde de vrouw des huizes en deze was superblij. Kom gaan we uw man verassen zei Martijn. Toen Martijn de ring gaf maakte Ronald een foto.
 • Trouwring en Verlovingsring teruggevonden in Bloemendaal

  Trouwring en Verlovingsring teruggevonden in Bloemendaal

  We ontvingen een bericht van een Duitse dame: Hey Martin, I lost my rings on Monday at the beach Bloemendaal aan Zee. I put them off while I moisturized the sun protection. The rings have layed on my sons shirt on the blanket. Unfortunately I forgot about it. My husband have shake off the sand first from the shirt than from the blanket , because we have moved the blanket a little bit away (2-3) from the coming tide.