2

Trouwring en Verlovingsring terug gevonden op het strand

Trouwring en Verlovingsring terug gevonden op het strand

Een rommelige dag, waar niets ging zoals geplanned.

Eerst de nodige medische zaken, hierna naar Leiden om te assisteren met Richard Blom.

Vervolgens een zoekopdracht die gelijk op de route lag.

In de nacht zag ik de zoekopdracht verschijnen en direct contact gezocht. Gelukkig was er geen verbod op het strand en konden we dus vrij zoeken. Aangekomen op het strand en van de eigenaresse van beide ringen een goede omschrijving van de plaats en van de ringen gekregen. Het was dan ook binnen 5 minuten raak de eerste ring op zo’n 5 cm diepte en de tweede er net iets onder. Heerlijk om mensen weer blij te kunnen maken.

De ringen waren zondag al verloren, de zoek opdracht vandaag gezien en vandaag uitgevoerd ik zeg snellere service kan bijna niet.
Gevonden-verloren en XP Deus doen het gewoon.

Kim heeft een leuk stukje op Facebook geschreven, de ringen ga ik zo verzekerd versturen en hopelijk stuurt ze nog een foto van haar met de ontvangen ringen 🙂

Wederom verloren trouwring en verloren verlovingsring terug naar de eigenaar.

Dit betekend 2016 alle zoek opdrachten wederom direct terug bij eigenaar 🙂

www.gevonden-verloren.nl doet het gewoon

Tot de volgende maar weer

 img_20160407_120140

ringen kim wijk aan zee ring2 ring12016-04-07

 

Reacties ( 2 )

 1. Beantwoorden
  Kim Loosen says:

  Wat begon als een nachtmerrie eindigde in een droom!! ?

  Gister kwam ik erachter dat mijn ringen niet op de plek lagen waar ze normaal gesproken liggen… Waar begin je dan met zoeken?

  Toen ik thuis werkelijk alles had doorzocht was er nog maar 1 optie, het strandhuisje in Wijk aan Zee. Daar waren we afgelopen weekend geweest.

  Direct belde ik de eigenaar, maar die had helaas geen ringen gevonden. Toen ik ’s avonds op internet ging zoeken kwam ik de site http://www.gevonden-verloren.nl tegen. Ik had er een hard hoofd in, want wie vindt er nou 2 ringen op het strand… Toch besloot ik een mail te sturen.

  De volgende ochtend had ik gelijk een reactie van Martin! Hij zou dezelfde dag nog naar het strand gaan om voor me te gaan zoeken. Wat een snelle service!

  Enkele uren later belde hij met geweldig nieuws! Mijn trouwring en verlovingsring waren weer terecht! Binnen 5 minuten! Straks gaat hij ze nog verzenden en dan heb ik dze één dezer dagen weer om mijn vinger.

  Echt fantastisch! Enorm bedankt voor de snelle service Martin!

  • Beantwoorden
   Martin van Hees says:

   Graag gedaan 🙂 altijd fijn om mensen blij te kunnen maken.

   En jij / jullie bedankt voor de gulle gift daar word ik altijd blij van.

Plaats een reactie