Nog geen reacties

IPhone 14 met ID bewijs uit het ijswater vissen.

IPhone 14 met ID bewijs uit het ijswater vissen. Wim doet het gewoon

14-01-2024  Zeeland Noord Brabant

Het is zaterdag avond en de telefoon gaat.
Hoi Wim, Zeeland zit toch bij jou in de buurt.
Eh als je Zeeland in Noord-Brabant bedoeld, dan is dat ongeveer 50 km weg.

Er is iemand daar door het ijs gezakt mijn zijn vrienden en daarbij heeft hij zijn IPhone 14  waarmee hij aan het filmen was laten vallen. Ze hebben zelf een poging gedaan om met een schepnet de telefoon te vinden maar dat is niet gelukt. Ben jij in de gelegenheid deze op te vissen?

Het water is ongeveer heuphoogte diep. Ik heb een droogpak dus mocht het met de waadschep of de magneet niet lukken dan kan ik in ieder geval even gaan in het water gaan liggen en het met mijn handen proberen. Maar eerst ga ik natuurlijk met de detector op zoek.

Eerst even de melder bellen en een afspraak gemaakt om zondag ochtend rond 09.00 uur te starten met de zoektocht. Hopelijk is het niet weer dichtgevroren.

Zondagochtend rond 09.00 uur sta ik op het opgegeven adres en tref ik de melder met zijn ouders. Ze vertellen mij wat er is gebeurd en laten mij de plek zien. De telefoon moet ergens daar liggen.

We hebben er direct nadat het was gebeurt gezocht. Maar na ongeveer een kwartier op moeten geven. Het was wel erg koud in het water. Later heb ik nog samen met mijn ouders gezocht maar toen ook de telefoon niet kunnen vinden.

Na het verhaal te hebben aangehoord en de locatie te hebben bekeken heb ik het droogpak aangedaan. Gezien de temperatuur had ik ook maar  voor de zekerheid thermo ondergoed aangedaan. Dat was maar goed ook want er lag best nog een hoop ijs op het water.

Reactie van de ouders

Onze zoon Levi was donderdag 11-01 zijn vrienden aan het filmen toen hij door het ijs zakte.
Gelukkig vrij dicht aan de kant maar liet daarbij zijn IPhone vallen.
Zelfs na een kwartier zoeken in het ijskoude water niets gevonden en ook in de dagen daarna, na verschillende pogingen, geen spoor van de telefoon.
Via internet kwamen we terecht bij gevonden-verloren.nl, direct een mailtje gestuurd waar je in eerste instantie niet veel van verwacht, zeker niet bij deze barre omstandigheden.
De moed hadden we daarom al bijna opgegeven.
Maar die zelfde avond worden we gebeld en hebben we met Wim een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend.

Na 2 dagen waarbij de hoop op een goede afloop steeds minder werd, zagen toch weer wat vrolijkheid opkomen bij Levi.
Hoop dat het toch nog goed zou komen.

Wim was ruim op tijd op de afgesproken plek en na een fijne kennismaking is hij meteen het koude water ingegaan en aan de slag gegaan.
Na een klein half uurtje zoeken heeft hij de telefoon inderdaad gevonden en deze werkte na 3 dagen in het ijskoude water gewoon nog!

Wat is  gevonden-verloren.nl toch een schitterend initiatief met fantastische mensen.

Mooi dat dit tegenwoordig nog kan. Gevonden-verloren.nl, en in het bijzonder Wim, erg bedankt voor de genomen moeite en het weer gelukkig maken van onze zoon!!!

Op weg naar een nieuw avontuur.

Prachtige, emotionele opdrachten uitvoeren met onze mooie stichting.

Hier doen wij het als stichting voor!!

Help ons mee en deel onze berichten!
Via deze link heeft u alle sociale mediakanalen in 1 x bij de hand:

Volg ons op YoutubeInstagram en Facebook

stichting gevonden-verloren

“Onze passie, uw geluk”.