Nog geen reacties

Laurens helpt op Rockanje

Laurens helpt op Rockanje

Op 19 april 2022 komt er bij Gevonden-Verloren een zoekopdracht binnen in verband met een verloren trouwring op het strand van Rockanje.

Het betreft een trouwring van een jong getrouwd Duits stel welke een paar dagen op vakantie zijn in de buurt van Rockanje.
De zoekopdracht wordt uitgezet en Laurens meldt zich om deze op te pakken.
Laurens legt contact met Kamil en Nadine en er wordt afgesproken om 18:30 uur op het strand van Rockanje ter hoogte van ‘Badlust’.

Als Laurens aankomt wordt hij al enthousiast begroet door het Kamil en Nadine.
Als eerste wordt er gesproken wanneer en waar het ongelukkige voorval heeft plaatsgevonden, hoe het is gebeurt en wat er in de tussenliggende
tijd al door het stel zelf is uitgevoerd.
Het blijkt dat de ring al een dag eerder is verloren en dat Kamil en Nadine op maandag het gebied zelf al, tevergeefs, nauwkeurig hebben
uitgekamd met hun handen.

Op dinsdag zijn ze weer terug gegaan naar het de plek des onheils en hebben wederom, tevergeefs, gezocht naar de ring.
Toen Kamil en Nadine de hoop hadden opgegeven om de ring terug te vinden zijn ze (gelukkig) naar ‘Badlust’ gegaan om daar wat te drinken.
Daar aangekomen hebben zij het verhaal verteld en werden zijn door het personeel van ‘Badlust’ op onze stichting gewezen.
Nadat deze informatie was uitgewisseld is het gebied afgezet waar de ring verloren moest zijn en werd begonnen met de zoektocht.
Na twee bierdopjes kwam een duidelijk en helder signaal binnen en na één schep lag de verloren ring weer boven de grond.

 

Nadine werd door emotie overmand en de tranen kregen de vrije loop.
Gelukkig konden Kamil en Nadine heel nauwkeurig aangeven waar de ring (ongeveer) verloren moest zijn en was deze nog niet door een andere zoeker gevonden!

Help ons mee en deel onze berichten!
Via deze link heeft u alle social media kanalen in 1x bij de hand:

Volg ons op YoutubeInstagram en Facebook

stichting gevonden-verloren

“onze passie uw geluk”