Lees hieronder de blogs van Mieke

 • Zelhem, trouwring verloren op vakantiepark Wolferswoud.

  Zelhem, trouwring verloren op vakantiepark Wolferswoud.

  Zelhem, trouwring verloren op vakantiepark Wolferswoud. Maandag 18 juli 2022 in de opdrachten app van gevonden-verloren.nl een nieuwe aanvraag: Zelhem (Gelderland) Waden / Duiken, Trouwring, verloren middel/borst op vakantiepark. De volgende ochtend reageert dat Roland deze aanvraag zou gaan oppakken, klasse. Opdracht is geslaagd, Klasse Roland. Soms is een verslag erg...
 • Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers

  Geweldige samenkomst Gevonden-verloren vrijwilligers 25 september is het eindelijk zover. De vrijwilligers samenkomst-dag van gevonden-verloren. Een dag waarop we gezellig met elkaar dingen bespreken, verhalen ophalen, zoeken en eten. Het opbouwen begon geweldig… In het kader van integriteit zullen we niet zeggen wie de hoekstukken van de tent was vergeten.....
 • Supersnelle service waardoor het erfstuk snel werd teruggevonden!

  Supersnelle service waardoor het erfstuk snel werd teruggevonden!

  Supersnelle service waardoor het erfstuk snel werd teruggevonden! Lees hier het hele verslag van Monique, een vriendin van de gedupeerde! Vandaag kennis gemaakt met een super geweldige stichting!! Die ik graag met jullie wil delen. Want ik denk dat er meer mensen graag kennis willen maken deze stichting. Een sieraad..
 • Roland gaat de tuin in met zijn Metaaldetector.

  Roland gaat de tuin in met zijn Metaaldetector.

  De tuin zag er piekfijn verzorgd uit, en meneer wist ons goed te vertellen wat hij had verpoot etc. Dus detectoren aan en zoeken maar. Na 5 minuten ging meneer helpen, en stond in zijn tuin met de Minelab van Roland over plantjes, en struiken te zwaaien. Roland hoort ineens een mooi signaal, en denkt.. dat is de ring!
 • Duits echtpaar verliest hun trouwring in Vakantiepark het Stoetenslagh.

  Duits echtpaar verliest hun trouwring in Vakantiepark het Stoetenslagh.

  Een whatsapp laat op de avond van Thomas Starke uit Duitsland. Een topper die ons vaker vraagt of we mensen kunnen helpen. een Duits echtpaar is hun trouwring verloren in Vakantiepark het Stoetenslagh. We zoeken contact met de dame in kwestie. Om 23:30 gebeld en om 11:00 de volgende dag te water en zie het resultaat!!
 • Hulsbeek leert gevonden-verloren kennen

  Hulsbeek leert gevonden-verloren kennen

  Doordat er een hittegolf is, zijn de zwem-waters goed druk, en het aantal zoekers in de omgeving zoeken daardoor ook veel verkoeling. Dus enige haast was wel geboden. Vanavond om 19.00 afgesproken, het gaat om een ixxi ring ( deze zijn zelf samen te stellen dus zeer persoonlijk ).
 • Gouden Armband weer terug uit het water bij het Arboretum Poort bulten

  Gouden Armband weer terug uit het water bij het Arboretum Poort bulten

  Op 29 Augustus ontvingen we op de E-mail een verzoek voor het opsporen van een Armband. Deze bleek verloren ergens in het natuurpark Arboretum. In de groep gevraagd wie er het snelst naar toe kon en wie er zin in hadden, het duurde niet lang of Mieke en Roland boden zich aan.
 • ‘T Nije Hemelriek trouwring weer opgedoken.

  ‘T Nije Hemelriek trouwring weer opgedoken.

  Johan had tegen een bal geslagen en zijn ring was er achteraan gevlogen. De plaats was ongeveer te bepalen maar zonder metaaldetector onmogelijk. De afstand naar het water was fors dus werden alle registers open getrokken voor andere oplossingen. Jan wilde eerst een poging wagen met zijn AT pro, helaas was dit niet gelukt. Een ring van Wolfraam is geen standaard ring dus heeft een andere aanpak nodig.
 • Ring onderwater in Enschede

  Ring onderwater in Enschede

  Baryy zijn vriendin is haar ring verloren in het water, het gaat om een water wat toegankelijk is voor iedereen. Tijdens eenden voeren schoot de ring af en plons weg was de ring. Het geen wat dit vervelend maakt is dat ook iedereen er dan vaak troep dumpt en de metaaldetector niet alleen het goud weet op te sporen.
 • In het Hulsbeek wederom erfstuk teruggevonden

  In het Hulsbeek wederom erfstuk teruggevonden

  Vanmiddag omstreeks 12:30 kregen wij van www.gevonden-verloren.nl een telefoontje van Dunja smeets. Haar dochter Fabienne was een erfstuk “samengesmolten ring van haar opa en oma” verloren. Het erfstuk was deze donderdag al verloren, en bleek in ondiepe gedeelte te liggen. kans voor kapers dus erg groot en was haast dus geboden.
 • Gevonden-verloren de meeting opzoek naar …….

  Gevonden-verloren de meeting opzoek naar …….

  Voor we gaan zoeken verteld de eigenaar een verhaal dat zijn dochter jaren geleden een doosje met muntjes en andere inhoud is verloren ergens in de Fruitgaard. Ik trap er met open ogen in. Dit bleek een vooropgezet plan om mij te laten geloven te zoeken naar een doosje met inhoud.
 • Mijn ring wil ik niet kwijt, wie kan me helpen.

  Mijn ring wil ik niet kwijt, wie kan me helpen.

  Vanmorgen 1 augustus 2020, werd ik ( Mieke ) gebeld door Richard, met de mededeling dat er een ring verloren is in Gronau. Toevallig stond die plek vandaag op ons programma om te bezoeken in verband met een “voorgevoel”. Gelijk aangegeven, doen we! Gaan we heen! Contact gelegd met ( Daphne ) en afgesproken op de plek “ des onheils” tezamen met Roland, Guido en Anke.