Wie zijn wij?

Wij zijn stichting gevonden-verloren. Een groep vrijwilligers die met behulp van diverse materialen zoals metaaldetectoren, magneten en pinpointers mensen helpen met het terugvinden van verloren dierbare items.

De start van een vrijwillige metaaldetector zoekservice

Het begon allemaal bij initiatiefnemer en voorzitter van stichting gevonden-verloren, Martin van Hees.
Soms eens iemand helpen met de metaaldetector is hoe het ooit begon.
Inmiddels is dit ‘uit de hand gelopen’ naar veel vondsten en tranen van geluk.
In 2014 is Gevonden-verloren opgericht , kort erna volgden er  meer enthousiaste vrijwilligers die hun liefde voor hobby en passie bundelden om anderen gelukkig te maken. Ons doel is om mensen te helpen bij het terugvinden van dierbare verloren items op het land, in het water en onderwater.

Een groep vrijwilligers werd een stichting

In 2019 evolueerde onze vrijwilligersgroep tot een stichting, waardoor we professioneler konden opereren en hulp konden bieden in situaties waar dat voorheen niet mogelijk was. Nu zijn we uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde partner van hulpdiensten.

Non-profit

Stichting Gevonden-verloren is een non-profitorganisatie, gedreven door vrijwilligers. Met jarenlange ervaring en een divers team van vrijwilligers hebben we al talloze mensen verrast door hun verloren items terug te vinden. Onze vrijwilligers zijn uitgerust met verschillende soorten apparatuur, waardoor we elke aanvraag zorgvuldig kunnen benaderen en de juiste vrijwilliger kunnen inzetten.
Dankzij samenwerkingen met gemeenten, hulpdiensten en overheidsinstanties kunnen we snel schakelen om benodigde vergunningen en toestemmingen te verkrijgen. Veiligheid staat bij ons voorop, wat soms betekent dat we een aanvraag afwijzen of dat een vergunning niet wordt verleend.

“Onze passie uw geluk”

Hoewel we als vrijwilligers graag iedereen willen helpen, moeten we erkennen dat dit niet altijd mogelijk is. Met liefde en passie gaan we op zoek naar uw verloren bezittingen, maar aangezien de meesten van ons ook werk en gezinsverplichtingen hebben, kan het voorkomen dat we niet direct beschikbaar zijn.
Onze slogan als stichting is “Onze passie, uw geluk.” Met toewijding aan onze hobby genieten we telkens weer van de prachtige avonturen die we beleven.
Stichting Gevonden-Verloren is geregistreerd onder KVK-nummer 76250059 en heeft het RSIN/FI-nummer 860561197.