2

Ring boven water “Brasserie Grauwaart”

Ring boven water “Brasserie Grauwaart”

Maandag 12 september kregen we een verzoek om te gaan zoeken naar een verloren ring met veel emotionele waarde.

De trouwring was tijdens het (spelen met de ring) boven op een terras door de spijlen naar beneden het water in gevallen.

Vanmorgen om 05:15 de wekker gezet en om 05:45 zat ik in de auto op weg naar wat hopelijk weer een mooi begin van de dag zou worden.
Na alle instanties te hebben verwittigd op maandag hoefden ik me alleen in te melden bij de meldkamer van de politie en om even over 7:00 kon ik het water in.

Geen zicht onderwater.

Bij het te water gaan was het gelukkig niet al te diep, maar de bodem van de vlonder was bijna onderkant water, dus onder de vlonder niet omhoogkomen.
Tussen de vlonders door waar Ron (eigenaar trouwring) vermoede dat hij hem was verloren een touwtje met haak naar beneden aflaten zaken zodat ik kon voelen waar ik wezen moest.

Door de hoge afrastering van het terras moesten alle spullen in het water worden aangedaan wat helaas dan net wat meer tijd en moeite kost, maar alle vertrouwen dat het gaat lukken.

Na eerst veel troep opgeruimd te hebben konden we de vieze slik ik met de detector, eerst wat valse signalen en toen steeds wegvallende toon ijzer, precies waar het koortje hing.
Koortje opzij gehaald en knal wat een signaal en na even wat wroeten in de grond komt iets wat voelt als een ring naar boven. Het zicht is werkelijk 0 dus ik weet niet of ik de juiste heb.
Maar dit wordt snel duidelijk als ik het gezicht van de beste man boven mij zie “unbelievable thats my ring” zegt hij. Wat een heerlijk gevoel geeft dat toch iedere keer weer.

img-20160913-wa0004 img-20160913-wa0003

De vinger bij de eigenaar

Eerst de trouwring teruggegeven en daarna langzaam alle spullen terug naar boven dat is lastiger dan het aangeven naar beneden.
Boven aan de kant is nog steeds de glimlach op Ron zijn gezicht te zien.

Weer een mooie geslaagde zoekopdracht met de metaaldetector ditmaal in Utrecht bij “Brasserie Grauwaart”
Dus ook hier weten ze nu bij verlies van een Sieraad even “www.gevonden-verloren.nl”bellen.

img1473755149440

Politie weer netjes afgemeld en weer met een heerlijk gevoel en een beloning naar huis, ow ho, ho, ho, ff wachten…….

ROOOOOOON don’t forget your bag …….  hahahahahah blij met zijn ring op de fiets naar zijn werk vergeet hij bijna zijn tas: p

Gelukkig konden we er beide om lachen.

Tot de volgende opdracht maar weer, ow dat is morgen en wederom een duikklus.

www.gevonden-verloren.nl dit it again

Op weg naar een nieuw avontuur.

Prachtige, emotionele opdrachten uitvoeren met onze mooie stichting.

Hier doen wij het als stichting voor!!

Help ons mee en deel onze berichten!
Via deze link heeft u alle sociale mediakanalen in 1 x bij de hand:

Volg ons op YoutubeInstagram en Facebook

stichting gevonden-verloren

“Onze passie, uw geluk”

Reacties ( 2 )

  1. Ron says:

    I feel so lucky today! On Saturday, I was eating at Brasserie Grauwaart in Utrecht and dropped my ring through the slits in the patio floor into the water below. I knew it should be in the water below, but knew I likely couldn’t find it myself, so I asked a colleague, and she helped me find gevonden-verloren.nl. I sent a request, and got a call back within 15 minutes. Martin met me the next morning, arranged everything himself, jumped in the water, and came out with my ring within no more than 15 minutes! I was so happy to get it back, I figured the chances were small… It is great that there are people like Martin willing to help in cases like these! Thanks again!

    • Martin van Hees says:

      Wow thanks fore the comment, i was verry happy i could help u 🙂